top of page

Näitus tulekul

Vähem kui kuu aja pärast avame Tartu Kunstimajas grupinäituse "Puud". Lisaks minule osalevad Hando ja Kristina Tamm ning Eda Lõhmus. Näitus käsitleb inimese suhteid metsa ja puudega. Näitus on avatud 30. juuli–21. august 2016, avamine 30. juulil kell 17:00. Toetavad Eesti Kultuurkapital ja Tartu Kultuurkapital.

 

Less than a month to go! Group exhibition "Trees" will be opened on 30th of July in Tartu Art House, exhibiting work by four artists whose names are connected to trees: Hando and Kristina Tamm, Eda Lõhmus, Jane Remm. The exhibition studies attitudes and relations people have with trees and forest. The exhibition will be open from 30th of July until 21st of August 21, opening on 30th of July at 17. Thanks for support to Estonian Cultural Endowment and Tartu Cultural Endowment.

EST

Viimased postitused
Arhiiv
bottom of page