top of page

Heategevusoksjon "Puhastatud maailm"


Minu maal seeriast "Lõputu talv" osaleb heategevuslikul näitus-oksjonil "Puhastatud maailm", mida korraldavad Teeme Ära SA ja Haus Galerii. Näitus on avatud nii RMK kui ka Haus Galerii ruumides. Oksjonil saab osaleda: www.haus.ee/oksjon. Oksjoni tuluga toetatakse üleilmset koristuspäeva, mis toimub 2018. aasta 8. septembril. Sel päeval osaleb korraga maailma koristamise aktsioonis 150 riiki. Loe rohkem siit.

 

My painting from series "Endless Winter" takes part of the exhibition and international auction, organized by Let’s Do It! World in co-operation with Haus Gallery. The exhibition is opened at the State Forest Management Centre and in Haus Gallery. The profits of the exhibition-auction will be donated to a worldwide clean-up day organised by Let’s Do It! World and held on the 8th of September 2018. On that day, 150 countries will be participating and cleaning up waste. Read more.

EST

Viimased postitused
Arhiiv
bottom of page