top of page

Kaotatud maastikud


Minu teos "Lõputu talv" osaleb näitusel "Kaotatud maastikud" Paide Kultuurikeskuses, 15.04.-12.05.

Kuraator Leho Rubis kirjutab näituse tutvustuseks: "Näitus viib vaataja linna - ja looduskeskkonda, mida me ehk liiga kergelt meile antu ja muutumatuna võtame. Nii maailma kultuuris kui ka Eestis kaovad ikka veel inimeste hoolimatuse või ideoloogilise jäikuse tõttu objektid ja maastikud, mille hoidjateks me võiksime olla. Kas meil jääb aega tähele panna ning hoida juba loodud väärtusi ja mõista, et näiteks metsa ainuke mõte ei ole majanduslik? Kõrvuti Rauno Thomas Mossi, Jane Remmi ja Leho Rubise maalidega annavad ruumile uue mõõtme suuremõõtmelised fotod vaadetega Paide ja kaugete maade kaotatud maastikele ....

Näituse teemat toetab kõlapildis helilooja Märt-Matis Lille teos „Kadunud metsade kaja“.

EST

Viimased postitused
Arhiiv
bottom of page