top of page

Vaateid maastikule


Hunnik, 2019, õli/lõuend

25. oktoobrist-15. detsembrini on Tallinna Linnagaleriis näitus "Vaateid maastikule". Avamine 24. oktoobril kell 18. Näituse kuraator Siim Preimann kirjutab: "Loodus on oluline osa paljude eestlaste enesekuvandist, sestap ei jäta ilmselt kedagi päris külmaks praeguseni kestev avalik arutelu metsade majandamise jätkusuutlikuse üle. Raske on aga selget seisukohta kujundada. Ja üldse: kui loodusliku tekkega on maastik, mida autoaknast või rabalaudadelt vaatame? Remmi maalidel näeme mitme maastiku elemente: ürgmetsades lagunevaid kände ning inimtegevuse ja looduse kummastavaid kokkupuutepunkte."

Näituse raames toimub Linnagaleriis 24. novembril seminar "Tähendusi maastikust", mis avab maastiku ja looduse uurimisega seotud erinevaid vaatepunkte. Esinevad: Kalevi Kull, Liina Unt, Kristjan Piirimäe, Piret Pungas-Kohv, Aveliina Helm.

///////

Solo exhibition "Views on a Landscape" will be open from 25th of October until 15th of December in Tallinn City Gallery. Opening on 24th of October at 18. The curator Siim Preiman writes: "Since nature is an important part of the self-image of many Estonians, the ongoing public discussion about the sustainability of forest management does not leave anyone cold. However, it is difficult to formulate a clear position. And anyway, how natural is the landscape we see from our car window or bog skis? We see elements from several landscapes on Remm’s paintings: stumps decaying in ancient forests and strange points of contact between human activities and nature."

EST

Viimased postitused
Arhiiv
bottom of page